Külön idősávot biztosít ügyintézésre a 65 év felettieknek a Takarékbank


2020. már 28. írta: Takarék
Külön idősávot biztosít ügyintézésre a 65 év felettieknek a Takarékbank

Nyitástól 10 óráig tart a veszélyeztetett korcsoport kiszolgálása

Külön idősávot biztosít a személyes ügyintézésre a Takarékbank a 65 évnél idősebbeknek. Arra kérik őket, hogy a reggeli nyitástól 10 óráig keressék fel szükség esetén a fiókokat, míg a többi korcsoport csak 10 óra után. Az ország messze a legnagyobb fiókhálózatát működtető pénzintézet ezzel is hozzájárul a járvány terjedésének lassításához és a veszélyeztetett korosztályok védelméhez.

A szombattól életbe lépő kijárási korlátozásokkal összhangban a Takarékbank hétfőtől elkülönítve szolgálja ki bankfiókjaiban a 65. életévüket betöltött ügyfeleit és a fiatalabb korcsoportokba tartozókat. A pénzintézet arra kéri a 65 évesnél

Tovább

A Heim Pál Gyermekkórháznak segített a Takarékbank és a Pannon Értéktár


2020. már 27. írta: Takarék
A Heim Pál Gyermekkórháznak segített a Takarékbank és a Pannon Értéktár


sky_6703.jpgsky_66999.jpg

A Heim Pál Gyerekkórháznak gyorssegélyt nyújtott a Takarékbank és a Pannon Értéktár Zrt. a koronavírus miatt szükségessé vált speciális fertőtlenítő lámpák beszerzéséhez.

A kórház kommunikációs vezetője az alábbi személyes hangú levélben köszönte meg a támogatást.

„Hálásan köszönjük Vida József elnök úrnak az azonnali segítséget, melyet ebben a jelenlegi szükséghelyzetben a Heim Pál Gyermekkórház részére adott akkor, amikor még nem rendelkeztünk megfelelő védőfelszerelésekkel. Nem is tudom mit csinálnánk, ha nem lennének ilyen önzetlen támogatóink. Fontos tudnotok, hogy nap mint nap más helyzettel kell szembesülnünk, minden nap új kihívást jelent a védekezés, amire azonnali megoldásokat kell találnunk.

Tovább

Gyors segítség a gazdálkodóknak


2020. már 27. írta: Takarék
Gyors segítség a gazdálkodóknak

A következő hónapokban felértékelődik az agrárium szerepe

Átlagosan egy héten belül elbírálja és utalja a rendszeres mezőgazdasági támogatások előfinanszírozására igényelt hiteleket a Takarékbank, mert az ország élelmiszer-ellátásának biztosítása az egyik legfontosabb feladat a koronavírus-járvány idején.

A pénzintézetnél évente több mint ezer ügyfél igényli az előfinanszírozást, nagy többségük egyéni vállalkozó vagy őstermelő, az ő körükben 70 százalékos a bank piaci részesedése a támogatások finanszírozása terén. Ezeknek a gazdálkodóknak jelenleg nagy szükségük van a gyors segítségre, hogy biztonsággal elvégezhessék a tavaszi munkákat a földeken.

A normatív alapon járó EU-s és hazai források

Tovább

Itt vannak az első körös 5,9 százalékos hitelek


2020. már 27. írta: Takarék
Itt vannak az első körös 5,9 százalékos hitelek

Az Orbán Viktor által bejelentett fogyasztói hitel kamatmutatók rögzítésére reagálva, már napokon belül megkezdték gőzerővel átalakítani kínálatukat a hazai bankok. Az eddig megjelent 5,9 százalékos kiemelkedően kedvező THM-ű hitelekhez azonban a szigorúbb feltételek miatt, kevesebb ügyfél juthat majd hozzá, írja a Pénzcentrum.hu.

A TakarékBanknál egy átlagos hitelösszegnek számító 1,8 millió forintos szabad felhasználású személyi kölcsönt vennénk fel ötéves futamidőre, a részleteink 34 235 forintosak, és a teljes futamidő alatt 2 072 100 forintot fizetünk vissza.

blog_79.jpg

Tovább

Kijárási korlátozást vezetnek be Magyarországon


2020. már 27. írta: Takarék
Kijárási korlátozást vezetnek be Magyarországon

koronavirus-2.jpgA miniszterelnök a Kossuth Rádióban bejelentette, hogy kijárási tilalmat vezetnek be Magyarországon. Rendeletet hoztak arról, hogy: kijárási korlátozást vezetnek be Magyarország egész területére.

Március 28-a és április 11-e között. Ebben az időben az otthonokat csak munkavégzés vagy az alapvető szükségletek ellátása miatt lehet elhagyni, de a korlátozás arányos és szükséges, megfelel a külföldi mintáknak. [1] [2]

A ma reggeli adatok alapján újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 300-ra nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma – közölte pénteken a koronavirus.gov.hu kormányzati tájékoztató oldal. Közülük 10 iráni, 2 brit, 1 kazah, 1 vietnámi és 286 magyar

Tovább

MNB: 3 százalék körül stabilizálódhat az infláció


2020. már 27. írta: Takarék
MNB: 3 százalék körül stabilizálódhat az infláció

Az idén 3 százalék alá eshet, hosszabb távon pedig 3 százalék körül stabilizálódhat az infláció - mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) csütörtöki online sajtótájékoztatóján a Közgazdasági előrejelzés és elemzés igazgatóság vezetője.

Balatoni András szerint az éves maginfláció is elmarad attól, amit a korábbi előrejelzések valószínűsítettek. A mérséklődést többek között az olaj árának jelentős visszaesésével magyarázta, ami a nyers élelmiszerek árának emelkedését is ellensúlyozza.     A gazdaság kilátásai a járványveszély miatt bizonytalanok, de a magyar növekedés az idén is legalább 2 százalékkal magasabb lehet az uniós átlagnál - tette hozzá.

20180716115204_magyar_nemzeti_bank_642x369_cover.jpg

Tovább