Jóváhagyott vételi ajánlat


2021. jan 18. írta: Takarék

Jóváhagyták az MKB Nyrt. és a Takarék Jelzálogbank Nyrt. részvényeinek vételi ajánlatait - közölte az MKB és a Takarék Jelzálogbank.

Csökkenő forgalom


2021. jan 18. írta: Takarék

Novemberben 93 százalékkal visszaesett a külföldi vendégek kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött éjszakáinak száma az előző év novemberéhez képest.

Elmaradó áttörés


2021. jan 18. írta: Takarék

A vállalati kötegelt, valamint az értéknapos és a rendszeres átutalások bekerülésével egyelőre nem ugrott nagyot az azonnali fizetési rendszer forgalma.

Drága halasztás


2021. jan 18. írta: Takarék

Nagy árat fizetnek azok az ügyfelek, akik élve a lehetőséggel, több mint 15 hónapig nem törlesztik a hitelüket − írja a Népszava.

Új fejezetet nyit a Takarékbank a biztosításban


2021. jan 18. írta: Takarék

A Takarékbank Zrt. és a HUNBankbiztosítás Közvetítő Kft. között létrejött stratégiai partnerségnek köszönhetően megjelent – a banki szektorban elsőként - az egy bank - több biztosító értékesítési modell.  2021. január 6-a óta már elérhető a biztosítási termékek széles palettája a Takarékbank…

Fogyasztói árnövekedés


2021. jan 15. írta: Takarék

A várakozásoknál alacsonyabb lett a decemberi infláció, a maginfláció azonban 3,9 százalékról 4 százalékra emelkedett – mondta a Takarékbank elemzője.

süti beállítások módosítása