A Takarékbank haladéktalanul végrehajtja a kormányrendelet intézkedéseit


2020. már 19. írta: Takarék

A Takarékbank haladéktalanul gondoskodik a hitelekkel kapcsolatos szerdai, rendkívüli kormányrendelet végrehajtásáról. A rövidesen megjelenő részletes szabályozás értelmében a lehető leggyorsabban átállítja banki folyamatait és rendszereit.

A Takarékbank az egyik legtöbb ügyfelet kiszolgáló, felelős pénzintézetként elkötelezett annak érdekében, hogy Magyarország az elérhető legkisebb nemzetgazdasági károkat szenvedje el a világjárvány hatására. Szoros egyeztetéseket folytat a szakmai szervezetekkel, valamint a Magyar Bankszövetséggel és a Magyar Nemzeti Bankkal.

Mint a legnagyobb fiókhálózatát működtető bank tisztában van vele, hogy a kórházak, a közművek, az élelmiszerboltok és a patikák mellett a pénzintézeteknek is helyt kell állniuk a legnehezebb időszakban is, mindent megtesz azért, hogy hosszú távon biztosítsa a pénzforgalmat. Az országban egyedülálló mozgó bankfiókjaival olyan településeket is ki tud szolgálni, ahol nincs bankfiók vagy ATM, így segítve az ottélőket, ezért Takarék-buszait szükség esetére már felajánlotta a Magyar Nemzeti Banknak és a Magyar Bankszövetségnek.

takarekbank_logo_rgb_2.png

Szólj hozzá

kormányrendelet TakarékBank koronavírus