Mégis, mi folyik itt: a magyar vadhús 80 százalékát külföldiek eszik meg


2020. feb 17. írta: Takarék

Szakemberek szerint még mindig nem fogyasztunk elég hal- és vadhúst.

Ennek okáról, valamint ennek a problémának a megoldásáról is szó volt többek közt a Vad-és halgasztronómia a mindennapokban nevű kerekasztal-beszélgetésen az idei FeHoVa-n. A meghívott szakértők beszámoltak többek közt a magyar vadhús jelenlegi eredményeiről, legfontosabb megoldandó problémáiról és arról is, hogyan lehetne még közelebb hozni a magyarokhoz ezeket a húsokat, miként emelkedhetne a hazai fogyasztás. Az esemény után Segal Viktor és Vida József által közösen írt szakácskönyv dedikálásán is részt vett a HelloVidék.hu.

A TakarékBank és a Pannon Értéktár standján, erdei gasztrokalandkönyvüket, a Sercegés és erdőzúgást dedikálták. Segal Viktor és Vida József a magyarországi rengetegekben írt szakácskönyve, a Sercegés és erdőzúgás Széchenyi Zsigmond nyomában járva fedezi fel a hazai természetet, a pompás vadászterületeket, az erdei ételeket és alapanyagokat.

borparbaj_bor_borbirosag.jpg

Szólj hozzá

vad Vida József Fehova