Megnyílt a Fegyver, Horgászat, Vadászat Nemzetközi Kiállítás


2020. feb 14. írta: Takarék

Élethű vadászházzal, trófeakiállítással, filmvetítéssel, etetőhajóval várják a horgászat és a vadászat szerelmeseit a 27. Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállításon.

A rendezvényen a híres vadász és világutazó gróf Széchenyi Zsigmond özvegye, Mangi néni is ott lesz, ő dedikálja az ismételten kiadott Denaturált Afrika című könyvet - számolt be a TV2 Tények.

Virtuális szemüveg repíti Afrikába az érdeklődőket az egyik standnál. A Takarék Csoport a híres vadász és világutazó gróf Széchenyi Zsigmond emlékét is ápolja, amit a kiállításon is bemutatnak.

Vida József, a TakarékBank Zrt elnök-vezérigazgatója az adásban elmondta: Hoztunk néhány meglepetést. Azon kívül, hogy könyveket is hoztunk, amit dedikálni fogunk, és úgy gondolom, hogy Széchenyi Zsigmondné Mangi néni szereplésével holnap egy nagyszerű dedikáció lesz az ismételten kiadott Denaturált Afrikából. Illetve az ebből leforgatott filmünket szeretnénk a FEHOVA látogatóinknak bemutatni előzetes regisztrációt követően. Ezt minden nap két műsoridőben, délelőtt, egy kicsit délelőtt, és egy kicsit délután levetítjük, és ingyenesen meg lehet nézni.

vida_1920x1080_1_fekvo.jpg

Szólj hozzá

Vida József Fehova