Sikert hozott 2019-ban a Takarék Prémium és Private bankszámlák bevezetése


2019. dec 30. írta: Takarék

A TakarékBank sikerlistáján a Takarék Prémium és Private bankszámlák bevezetése hozott zajos sikert az elmúlt évben, továbbá az állami kedvezményekkel megtámogatott Falusi csok és Babaváró Hitel.

Az új bankszámlák bevezetése a korábbi egyetlen ajánlat helyett az affluens (azaz az átlagosnál magasabb jövedelemmel rendelkező) szegmens megfelelő kiszolgálása érdekében történt, több kedvezményes díjú banki tranzakcióval egyetemben - írja éves banki összefoglalójában az Origo.

Szintén sikeres volt 2019-ben a TakarékBanknál a Családi Otthonteremtési Kedvezmény által preferált kistelepülésen (Falusi CSOK) használt lakás, tanya, birtokközpont vásárlásához, valamint annak egyidejű korszerűsítéséhez és/vagy bővítéséhez, illetve meglévő lakás, tanya, birtokközpont korszerűsítéséhez és/vagy bővítéséhez igényelhető vissza nem térítendő állami támogatás. Ugyancsak kiemelték a Babaváró Hitelt, melyhez állami kezességvállalás kapcsolódik, hiszen annak kamatát az állam fizeti meg a kamattámogatott időszak alatt. Amennyiben a kölcsön folyósításától számított öt éven belül gyermeke születik a házaspárnak, akár az egész futamidő alatt kamatmentes maradhat a hitel. Gyermekvállalási támogatással a fennálló hiteltartozás kiváltható valamint a kölcsön törlesztése 3 évre felfüggeszthető.

A vállalkozások számára a TakarékBank a Takarék Vállalati Hitelezést emelte ki az Origónak adott válaszában. A történelmi múltra visszatekintő Takarék Gazdahitel-Gazdakártyát megújították egy kedvezményesebb konstrukcióban, az idei évtől pedig a speciális szegmensek, így a társasházak és önkormányzatok is gyorsított és könnyített megoldásokkal kaphatnak hitelt a TakarékBankban.

takarekbank_logo_rgb.jpg

Szólj hozzá

TakarékBank