Jól megy az agrártámogatás előfinanszírozás


2018. sze 26. írta: Takarék

Folyamatosan nő az uniós agrártámogatásokat előfinanszírozó ügyletek száma a TAKARÉK CSOPORTNÁL, szeptember közepéig már 14 milliárd forint értékben jött létre hitelszerződés, s ugyanennyi vár megkötésre.

A Vidékfejlesztési Program keretében idén és várhatóan a jövő évben számos, a mezőgazdaság és az élelmiszeripar hatékonyságát javító, kapacitásait bővítő fejlesztés valósul meg. Az uniós támogatások megelőlegezésében és a projektek finanszírozásában azonban nélkülözhetetlen az erős vidéki beágyazottságú Takarék Csoport közreműködése - hívta fel a figyelmet Hollósi Dávid, a Takarék Agrár Igazgatóság vezetője.

A források megelőlegezésében és az önrész kiegészítésében segít a Takarék Csoport Vidékfejlesztési Program (VP) Komplex termékcsomagja, amely teljes körű finanszírozási megoldást kínál az agrárvállalkozásoknak. Elérhetők a VP beruházási jogcímein pályázatot nyert mikro-, kis- és középvállalkozások invesztícióinak megkezdéséhez elengedhetetlen támogatási előleg lehívásához szükséges bankgaranciák, önerős beruházási hitelek. Ha a vállalkozás nem kíván támogatási előleget lehívni, a Takarék Csoport a támogatási összeg megelőlegezésére szolgáló előfinanszírozási konstrukciókat is kínál, sőt a már megvalósult beruházási projektek működtetéséhez is ajánl kedvező forgóeszközhiteleket.

sitemgr_kazzit-types-of-grapes-for-red-wine-nebbiolo.jpg

Szólj hozzá