Dübörög a kedvezményes kkv-finanszírozás


2017. okt 13. írta: Takarék

A jövő héten Győr után Szegeden és Kecskeméten is az érdeklődők rendelkezésére állnak a Takarékbank, a B3 Takarék, illetve az FHB Bank szakértői a Portfolio MFB Pontokról szóló rendezvénysorozatán – írta a portfolio.hu gazdasági hírportál.

Újabb körutat indít a Portfolio a tavaly nyári nagy sikerű országos rendezvénysorozat után, hogy a vállalkozásokhoz minél közelebbi helyszíneken, vezető szakértők segítségével mutassák be az MFB Pontokon aktuálisan elérhető kedvezményes uniós finanszírozási megoldásokat és válaszolják meg a felmerülő kérdéseket. A rövid, célirányos rendezvények kiváló lehetőséget nyújtanak a finanszírozási lehetőségek alapos mérlegelésére és az igénylési folyamat kezdetétől illetékes szakértők segítségének igénybe vételére.

Az öt állomásból álló rendezvénysorozaton a Magyar Fejlesztési Bank szakértője és az MFB Pontokat üzemeltető konzorcium három tagjának, a Takarékbanknak, a B3 Takaréknak, illetve az FHB Banknak a szakértői állnak az érdeklődők rendelkezésére, hogy a legkülönbözőbb konkrét kérdésekre is választ tudjanak adni.

Az állomások: október 17. Győr, Hotel Famulus, október 18. Szeged, Art Hotel, október 19. Kecskemét, Három Gúnár Rendezvényház, október 25. Pécs, Corso Hotel, október 31. Debrecen, Kölcsey Központ.

mfb_pont.jpg

Szólj hozzá

Takarék B3 Takarék MFB Pont