Győrben indul az MFB Pontokról szóló rendezvénysorozat


2017. okt 05. írta: Takarék

A Takarékbank szakértői is segítenek a Portfolio MFB Pontokról szóló rendezvénysorozatán az érdeklődők minden kérdésére válaszolni - írta a portfolio.hu gazdasági hírportál.

A tavaly nyári nagy sikerű országos rendezvénysorozat után újabb körútra indul a vállalkozásokhoz minél közelebbi helyszíneken a sorozat, amelynek célja, hogy a vezető szakértők segítségével mutassák be az MFB Pontokon aktuálisan elérhető kedvezményes uniós finanszírozási megoldásokat és válaszolják meg a felmerülő kérdéseket.

A rövid, célirányos rendezvények kiváló lehetőséget nyújtanak a finanszírozási lehetőségek alapos mérlegelésére és az igénylési folyamat kezdetétől illetékes szakértők segítségének igénybe vételére. Az öt állomásból álló rendezvénysorozaton a Magyar Fejlesztési Bank szakértője és az MFB Pontokat üzemeltető konzorcium három tagjának, a Takarékbanknak, a B3 Takaréknak, illetve az FHB Banknak a szakértői állnak az érdeklődők rendelkezésére, hogy a legkülönbözőbb konkrét kérdésekre is választ tudjanak adni.

mfb_pont.jpg

 

Szólj hozzá

Takarékbank MFB Pontok