Megújult a szekszárdi Mátyás király utcai fiók


2017. sze 29. írta: Takarék

Kívül-belül megújult bankfiókba térhetnek be mostantól a Hungária Takarék ügyfelei Szekszárdon, a Mátyás király utcában. A csütörtöki, hivatalos avatóünnepségen Horváth István, Gáspár Csaba ügyvezető igazgató és Brauer János, az igazgatóság elnöke vágta át a nemzetiszínű szalagot.

Magyarországon ma a takarékok biztosítják a vidék pénzügyi hátterét, ők a vidék motorjai – emelte ki Horváth István nyitóbeszédében. „Az egyesülésnek köszönhetően a takarékok ma már egységes brandként, egységes arculattal, és mindenütt ugyanazzal a magas szintű szolgáltatással várják az ügyfeleket” – hangsúlyozta.

A teljes megújulásra azért volt szükség Gáspár Csaba szerint, hogy a jövőben rájuk váró kihívásoknak meg tudjanak felelni, s valamennyi előttük álló feladatot magas színvonalon el tudják látni. A Mátyás király utcai ingatlan teljes felújításával immáron negyvenhét Hungária Takarék fiók várja az ügyfeleket Tolna, Baranya, Somogy és Fejér megyében.

A korábbi évek folyamatos egyesülései azt eredményezték, hogy jelenleg 120 milliárd forint az az összeg, amelyet a Hungária Takarék kezel, ebből 30 milliárdnyi a kihelyezett hitelállomány – húzta alá Gáspár Csaba, aki köszönetet mondott mindazoknak, akik hozzájárultak ahhoz, hogy megújulhasson a fiók.

Jövő héten a Dunaföldvár és Vidéke Takarékszövetkezet, valamint az Észak Tolna Megyei Takarékszövetkezet beolvadásával tovább erősíti pénzügyi pozícióját a 2016-ban az ország legjobbjai közé kerülő Hungária Takarék, amely immáron a Hegyhátvidéke, a Nagymányok és Vidéke, a Tamási és Vidéke, a Bátaszék és Vidéke, valamint a Zomba és Vidéke Takarékszövetkezetek korábbi körzeteiben is várja vállalati, valamint lakossági ügyfeleit.

hungaria.jpg

Szólj hozzá

fiókhálózat Hungária Takarék Takarék