Erőiket egyesítve tovább erősödnek a Takarékok


2017. ápr 26. írta: Takarék

A Fókusz Takarék megnyitotta felújított Kiskunfélegyházi Fiókját az ügyfélforgalom előtt – írja a Petőfi Népe. A pénzintézet ügyfelei a jól megszokott helyen, a Gorkij utcában, korszerű környezetben vehetik igénybe a pénzügyi szolgáltatásokat. A megnyitóünnepségen Sebestyén István, a Fókusz Takarék ügyvezetője elmondta: „A Fókusz Takarék közel 18 éves története során mindig kiemelt hangsúlyt fektettünk a megújulásra, legyen szó a termékeinkről, szolgáltatásainkról, tudásunkról, vagy, mint jelen esetben is, a fiókunkról. Ahhoz, hogy ügyfeleink korszerű igényeinek megfeleljünk, fontos, hogy mindig nyitottan, elsősorban az ő érdekeiket szem előtt tartva fejlődjünk.” A megnyitó kapcsán az ügyvezető hangsúlyozta, hogy a Takarékok életét fontos változások hatják át: „Jelenleg maga a Fókusz Takarék is egy hosszú ideje tartó megújulási folyamat fontos állomásához ért, mely a Takarékok életét 2014 óta átható változási folyamat része.

Célunk a kezdetektől az volt, hogy egy Régiós Középbankot építsünk, erőforrásainkat egyesítve, és Bács-Kiskun megye meghatározó pénzpiaci szereplője legyünk.

Kiemelt célunk, hogy azokat az értékeket, melyek mentén közel 60 éve a Takarékok létrejöttek, megtartsuk, gondozzuk és előremutatóan vigyük tovább. Mindez, hosszú távon, csakis úgy lehetséges, ha mi, Takarékok összefogunk. Ennek szellemében, az elmúlt években több fúziós összeolvadás történt. Jelenleg, a megye Takarékjaival egyetértésben, közösen dolgozunk végcélunk, a Regionális Középbank megvalósulásán. A közelmúltban valamennyi Bács-Kiskun megyei Takarék Igazgatósága kinyilvánította együttműködési, egyesülési szándékát. Ezt követően az egyeztetéseink tovább folytatódnak, melynek alapköve, hogy valamennyi megbecsült, lojális munkatársra számítunk az egyesüléseket követően is. Így az ügyfelek az általuk kedvelt ügyintézőkkel találkozhatnak a továbbiakban is.

Fontos időszak következik tehát az életünkben, de fontos, hogy mindezt a változást áthatják azok az alapvető értékek, melyek a kezdetektől irányt mutatnak a Takarékok számára. Ezek közé tartozik, hogy ügyfeleinkre mindig van minőségi időnk, mi időt szánunk az ügyfeleinkkel való találkozásra, az élethelyzetek megértésére. Szeretjük, hogy ügyfeleink egyediek, így egyedi megoldásokat nyújtunk számukra, hiszen kollégáink küldetése, hogy támogassák őket pénzügyi céljaik elérésében. Emellett természetes részünk a megújulás, folyamatosan újítjuk fiókjainkat, szolgáltatásainkat, és képezzük kollégáinkat.

Végül, de nem utolsósorban, a legfontosabb, hogy mi, a Fókusz Takaréknál, nem márkát építünk, hanem közösséget. Elégedett ügyfelek és elégedett munkatársak közösségét.

fokusz_takarek.png

Szólj hozzá

takarékszövetkezetek takarékszövetkezeti integráció Takarékbank Sebestyén István fókusz takarék