Új vezetők az FHB kereskedelmi bankjánál


2016. dec 23. írta: Takarék

Új igazgatósági és felügyelő-bizottsági tagokat választottak, egyben visszahívták a vezető testületek eddigi tisztségviselőit a szövetkezeti hitelintézeti integrációhoz tartozó FHB Bank Zrt. részvényesei, azt követően, hogy pár hete a többségi tulajdonos FHB Jelzálogbank Nyrt. vezetősége is megváltozott.

Az FHB Bank Zrt. részvényesei a 2016. december 22-én megtartott közgyűlésen belső igazgatósági tagnak választották Oláh Mártont (FHB) és Takács Zoltánt (FHB), illetőleg a közgyűlés döntése értelmében az igazgatóság külső tagja lett Sebestyén István (Fókusz Takarékszövetkezet), Szabó Levente (Takarékbank), Králik Katalin (Centrál Takarék), Martzy Antal (Takarékbank) és Majláth Zsolt László (Magyar Posta).

A közgyűlés döntése alapján az FHB Bank Zrt. új felügyelő bizottsága: Illés Zoltán (Magyar Posta), Hofer Noémi (Magyar Posta), Dr. Landgraf Erik (FHB), Dr. Szabó Boldizsár (Takarékbank), illetőleg Koltainé Nádházi Ágnes (FHB), Dobainé Galambfalvi Tünde (FHB) és Béres Erika (FHB).

Az FHB Bank Zrt. új igazgatósági és felügyelő bizottsági tagjainak megbízatása a Magyar Nemzeti Bank engedélyének kézhezvételével hatályosul, melyet követően a testületek az alakuló ülésükön fogják a tagjaik közül megválasztani az igazgatóság és a felügyelő bizottság elnökeit.

fhb_mti-mathe_zoltan.jpg

Forrás: portfolio.hu

Szólj hozzá

közgyűlés FHB FHB Jelzálogbank Nyrt. FHB Bank Zrt.