Kamattámogatott hitelt adnak a Takarékok a CSOK mellé


2016. feb 01. írta: Takarék

Február elsejétől a Takarékok országszerte közel 1500 fiókjában elérhetővé vált a Családok Otthonteremtési Kedvezményéhez igényelhető államilag támogatott kedvezményes hiteltermék. A Takarék 10+10 Otthonteremtő Kamattámogatott Hitel keretében a háromgyerekes, vagy három gyereket vállaló családok az új ingatlan építéséhez vagy vásárlásához igényelt 10 millió forintos CSOK mellé 10 millió forint összegű hitelt is felvehetnek maximum 25 év futamidővel és fix 3 százalékos kamattal.

Az ügyfelek hitelképességét jelentősen javítja, hogy a Takarékoknál a CSOK önmagában és hitellel együtt is igényelhetővé válik. A lakáscél megvalósításához szükséges források vizsgálatakor a szövetkezeti hitelintézetek önerőként számítják be a Családok Otthonteremtési Kedvezménye keretében odaítélhető támogatást.

A Takarékok munkatársai kalkulációt is tartalmazó teljes körű személyes tájékoztatást nyújtanak a CSOK-ról és a hitellehetőségekről a kirendeltségeken az érdeklődőknek, akik egy egyszerű folyamat keretében igényelhetik a vissza nem térítendő támogatást, valamint a most akciósan elérhető kedvezményes feltételeket kínáló Takarék 10+10 Otthonteremtő Kamattámogatott Hitel terméket. A 2016. február 29-ig befogadott és legkésőbb április 30-ig szerződött hitelügyletek esetében a Takarékok egy ingatlan értékbecslési díját visszatérítik az igénylőnek, a folyósítási díjat elengedik, a közjegyzői díjat pedig 40 ezer forintig átvállalják az igénylőtől.

A Családok Otthonteremtési Kedvezménye iránti igényléseket az év eleje óta nyújthatják be az ország legnagyobb fiókhálózatával rendelkező szövetkezeti hitelintézeteknél azon ügyfelek, akik rendelkeznek a jogszabály által előírt dokumentumokkal.

A támogatásra jogosultak tájékoztatása érdekében 2016 februárjában a Takarékok szakértői részvételével országos road-show indul, amelyen az érdeklődők a Családok Otthonteremtési Kedvezményével és a kamattámogatott hitellel kapcsolatos aktuális információkhoz juthatnak, és személyes tanácsadást vehetnek igénybe. A CSOK-kal, valamint a Takarék 10+10 Otthonteremtő Kamattámogatott Hitellel, így az igénylés feltételeivel kapcsolatos információk is megtalálhatók a Takarékbank honlapján.

http://www.takarekbank.hu/takarekbank/hu/lakossag/szolgaltatasok/10-10.html

csok.jpg

Szólj hozzá

hitel családok otthonteremtési kedvezménye CSOK Takarék 10+10 Otthonteremtő Kamattámogatott Hitel