Újabb helyreigazítás az OTSZ miatt


2014. nov 18. írta: Magyar Takarék

Sorozatban a nyolcadik helyreigazítás két és fél héten belül

Ahogy arról korábbi bejegyzésünkben már beszámoltunk, az elmúlt napokban sajtó-helyreigazítások sorozata indult a Demján Sándor vezette OTSZ vádaskodásai, szisztematikus hazugságai nyomán. A 444.hu múlt pénteki helyreigazítása után most ismét a Népszavának kellett elismernie, hogy valótlanságot állított. Az OTSZ vezetésének valótlan állításai nyomán születő sajtó-helyreigazítások sorozata, továbbá az összes jogi fórumon elveszített per fényében Demjánék könnyen hitelüket veszíthetik a közvélemény, a sajtó és saját tagságuk előtt.

2014. november 18-án a Népszava online és a Népszava nyomtatott kiadása egyaránt az alábbi helyreigazítást közölte: „2014. október 30. napján „Államilag irányított korrupció” című cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy Vojnits Tamás takarékszövetkezeti kormánybiztosból lett a Takarékbank vezére, majd az ajánlattevő konzorcium vezetője."

"A valóság ezzel szemben az, hogy Vojnits Tamás sosem volt a Takarékbank vezérigazgatója, sosem volt a Takarékbank részvényeire ajánlatot tett konzorcium vezetője és sosem töltött be semmilyen tisztséget a Takarékbank állami részvénycsomagját megszerző Magyar Takarék Befektetési és Vagyongazdálkodási Zártkörűen Működő Részvénytársaságban sem.”

Szólj hozzá

integráció OTSZ Népszava